Prova skytte

Företagsskjutning
Boka tid med oss i PK Haningeskyttar och gör ditt företagsevenemang till en oförglömlig upplevelse. För endast 500:- per person så får ni tillgång till instruktör som går igenom säkerhet, berättar lite om de olika vapentyperna samt hjälper och kommer med tips så att skyttet blir en roligare upplevelse. Målmateriel samt lån av hörselskydd och vapen ingår också. Ammunitionskostnad tillkommer. Tid för genomförande är 2 till 3 timmar. Skjutning kommer att genomföras med vapen i kalibrarna 22, 9mm, revolver 38 special samt 357 Magnum. Minst grupp för genomförande är 4 personer, största grupp som vi kan ta hand om är ca 20 st.
OBS! Ingen alkoholförtäring får förekomma före eller under skyttet.

Möhippa
Vi i PK Haningeskyttar hjälper gärna till att göra Möhippan eller Svensexan lite extra tillspetsad med pistol och revolverskytte. Kostnaden är 300:- per person och då ingår tillgång till vår fina utomhusbana vid Sanda utanför Haninge, instruktör, målmateriel samt lån av hörselskydd och vapen. Aktiviteten håller på ca 2 timmar och då får den blivande bruden/brudgummen tillsammans med sina kamrater prova på att skjuta de vanligaste kalibrarna, 22, 9mm, 38 special samt 357 Magnum. Minsta grupp för genomförande är 4 personer, största grupp som vi kan ta hand om är ca 20 st. Ammunitionskostnad tillkommer.
OBS! Ingen alkoholförtäring får förekomma före eller under skyttet.

Prova på skytte
Vore det inte roligt om fler upptäcker hur kul och avslappnande det kan vara med skytte? Så resonerar vi i PK Haningeskyttar och ser gärna att fler upptäcker denna fina sport. Till och från har vi särskilda tillfällen då du kan komma och prova på att skjuta för en billig peng. Dessa tillfällen anordnas antingen genom särskild inbjudan eller genom anslag här på vår hemsida. Kostnaden för dessa tillfällen är främst för ammunitionen och varierar beroende på kaliber och antal skott, ca 100-200 kr. Vi lånar vid dessa tillfällen självklart ut hörselskydd, målmateriel och vapen.